CiU d'Horta lamenta que el PP "es burle" dels ciutadans en no voler debatre la moció sobre la consulta

La població de la Terra Alta celebrarà finalment el ple el 18 d'octubre

Redacció
07 d'octubre del 2014
El cap de l’oposició i portaveu de CiU a Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs, ha denunciat que el govern del PP al municipi "s’ha burlat" del dret democràtic dels hortencs en no respondre la petició de CiU per celebrar un ple extraordinari amb l'objectiu de debatre la moció sobre el suport a la consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9-N. D’esta manera, Horta s’ha convertit en un dels 27 municipis (3 a les Terres de l'Ebre, juntament amb Godall i Mas de Barberans) del total de 947 que no han defensat el dret a vot dels seus ciutadans en la consulta del 9-N.

CiU recorda que la Llei de règim local determina que si una quarta part de membres del consistori demana la celebració d’un ple extraordinari cal convocar-lo en un termini màxim de 15 dies. Com que Convergència i Unió va sol·licitar-ho el 19 de setembre i el govern encara no ha respost, el ple extraordinari queda automàticament convocat pel desè dia hàbil a les 12 del migdia, que serà el dissabte 18 d’octubre.

“Lamento la burla d’Antolí a la resta de grups del consistori i també als drets democràtics de la gent del poble. Espero que ho tinga tot a punt el 18 d’octubre i que no siga massa tard per defensar el dret a vot dels nostres ciutadans”, ha declarat Ferràs.