La Policia Local de Sant Jaume deté un menor de edat per robatori amb força en un vehicle

Els agents van ser alertats pel veïnat que tres nois estaven intentant robar a l'interior d'un vehicle del municipi

Policia Local de Sant Jaume d'Enveja
Policia Local de Sant Jaume d'Enveja | Arxiu
Aguaita.cat
05 de setembre del 2023
Actualitzat a la 1:57h
La PoliciaLocaldeSantJaumed'Enveja ha detingut a un menord'edat per un presumptedelicte de robatoriambforça a l'interior d'un vehicle.

Els fets van ocórrer la nit del passat 29 d’agost quan uns veïns van alertar a la patrulla de la Policia Local que tres nois estaven intentant robar a l’interior d'un vehicle.

La patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets i es van entrevistar amb el veí que els havia alertat. 

Després de realitzar una recerca per la població van veure un noi que reunia les mateixes característiques que els havien donat en el requeriment i este, en veure la presència policial, va començar a córrer.

Els agents, després de baixar del vehicle, van començar la persecució policial correns fins a interceptar-lo i, en aquell moment, es va presentar el denunciant, qui va identificar el menor com la persona que va accedir a l’interior del seu vehicle.

La patrulla va procedir a la detenció del menor de 17 anys d'edat per un presumpte delicte de robatori en força a interior de vehicle i, després de llegir-li els seus drets en presència del seu representant legal, va ser posat a disposició judicial.