Càsting a les Terres de l'Ebre per trobar protagonistes per a la campanya publicitària del Carnet Jove

Este dilluns 28 d'agost s'obre el termini per inscriure's a la convocatòria

Nació
28 d'agost del 2023
Actualitzat a les 19:03h
Imatge promocional.
Imatge promocional. | Cedida
L’agència de publicitat EVIL LOVE obre un càsting per tal que els titulars del Carnet Jove sigurn els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2024, que s’emetrà a diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant el primer trimestre de l’any. L’objectiu de la convocatòria CÀSTING Carnet Jove és promoure la participació activa entre els titulars del carnet, donant-los l’oportunitat de participar en una activitat que alhora els permetrà gaudir d’una experiència dins el món de l’actuació en l’àmbit de la publicitat.

L'agència busca diversitat i joves naturals, i no cal tenir cap habilitat ni característica especial per participar!, de manera que s'hi pot optar tant si es té experiència davant la càmera o en el món de la publicitat, com si no.

Els destinataris del càsting són titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguen entre 12 i 30 anys (totes dos edats incloses). Caldrà que els menors de 16 anys presenten una autorització signada pel seu pare, mare o tutor legal, amb una fotocòpia del DNI de l’adult, i el seu DNI i fotocòpia del llibre de família. Cada seleccionat haurà de prendre el compromís d’assistir els dies estipulats per la realització de la campanya al rodatge i a la sessió fotogràfica les dates en que siguen convocats. La mateixa persona podrà fer el mateix dia de protagonista, figurant o secundari, de repartiment i/o de petites parts, en este cas únicament se’l remunerarà com a protagonista.

Els titulars del Carnet Jove que vulguen participar al càsting han d’estar registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove: www.carnetjove.cat/connectat. Cal que facen la seua sol·licitud de participació a la convocatòria penjada a la secció “Sorteigs”. A la part final del procés d’inscripció, se’ls facilitarà un enllaç a la plataforma de l’agència, on hauran de penjar una fotografia i un vídeo, seguint les instruccions donades. Un cop finalitzada la fase virtual es farà una preselecció de com a màxim 240 joves.

Es convocarà a cadascuna de les persones pre-seleccionades a una prova final presencial, que tindrà lloc a cadascuna de les cinc demarcacions catalanes (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre). En la convocatòria que rebran se’l informarà sobre el lloc i la data de la prova presencial, prioritzant l‘opció que els titulars hagen sol·licitat a la fase virtual. Si degut a situacions excepcionals imprevistes no és possible celebrar la fase final presencialment, es preveu una alternativa virtual, que s’informarà convenientment a les persones pre-seleccionades com a finalistes. Un cop celebrada la fase final es decidiran els seleccionats.

Termini per inscriure’s a la convocatòria i penjar els vídeos: Des de dilluns 28 d’agost 2023 fins al dilluns 18 de setembre de 2023.

Preselecció de finalistes: Durant la primera setmana d’octubre 2023 (subjecte a canvis) es contactarà amb les persones joves pre-seleccionades per convocar-los a les proves finals.

Proves presencials als finalistes: Es realitzaran entre el divendres 6 d’octubre i el dimarts 17 d’octubre 2023 (subjecte a canvis), i es comunicarà a cada persona preseleccionada el dia, hora i lloc en que haurà de realitzar la seva prova final.

Enguany, les inscripcions estan previstes virtualment des d’avui 28 d’agost fins al 18 de setembre, i passat aquest termini s’escolliran 240 joves que passaran a les proves finals presencials que tindran lloc a 5 demarcacions. D’aquí, se seleccionaran 30 titulars per fer la campanya publicitària del Carnet Jove 2024. El càsting a les Terres de l’Ebre serà el dimarts 10 d’octubre.

Els joves seleccionats per realitzar la campanya seran donats d’alta a la Seguretat Social. L’agència de publicitat EVIL LOVE els remunerarà en base al conveni col·lectiu aplicable, relatiu al sector audiovisual, i regulador de les relacions laborals entre els productors d'obres audiovisuals i els actors. La remuneració serà per sessió, segons el paper pel qual hagin estat seleccionats Protagonista (659,71€), Secundari (539,76€), de Repartiment (419,81€) i Petites parts (167,93€). Els seleccionats autoritzaran a l'agència EVIL LOVE l'ús de la seua imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet del Carnet Jove.