El complex esportiu Win Tortosa romandrà tancat tres setmanes per reparar les deficiències de l'obra

L'empresa constructora es farà càrrec de les obres perquè encara està en garantia

L'obra encara es troba en garantia.
L'obra encara es troba en garantia. | Cedida
Redacció
14 d'agost del 2023
Actualitzat a les 14:17h
Les obres de manteniment, reparació i millora del complex esportiu Win Tortosa s'iniciaran la setmana vinent i les instal·lacions romandran tancades entre el 21 d'agost i l'11 de setembre. El complex va ser inaugurat fa cinc anys i la mateixa empresa constructora es farà càrrec de la rehabilitació.

En una primera fase, s'actuarà al paviment dels vestidors, es corregiran les filtracions i deficiències d'impermeabilització de les piscines, es renovarà el liner de la piscina i es resoldrà la problemàtica de la humitat present a la paret de les dutxes i el passadís de l'SPA. 

En una segona fase, que s'executarà entre els mesos d'octubre i novembre, està previst renovar les plaques solars; reparar les goteres; reparar la maquinària de deshumidificació del complex i resoldre la manca d'absorció d'aigua pluvial de l'embornal de la rampa d'accés al soterrani.

En este cas no es requerirà el tancament de les instal·lacions. "Per al govern de Tortosa és una prioritat el manteniment de la ciutat", ha dit l'alcalde, Jordi Jordan.

Quant al cost dels treballs de reparació aniran a càrrec de l'empresa constructora (Benito Arnó) i s'executaran abans de l'1 de desembre d'enguany, ja que l'obra encara està en garantia. "Hem fixat un sistema de col·laboració amb l'empresa perquè assumisca els múltiples desperfectes, unes deficiències que s'arrosseguen des de la construcció, i hem planificat les millores a dur a terme", ha assenyalat el regidor d'Esports, Víctor Grau.