L'activista cultural i músic Xavier Bertomeu serà el pregoner de les Festes de la Cinta

La proclamació de la reina, reina infantil, pubilles i pubilletes i el pregó tindrà lloc el dissabte 26 d'agost al parc municipal

Xavier Bertomeu serà l'encarregat de pronunciar el pregó de Festes de la Cinta 2023
Xavier Bertomeu serà l'encarregat de pronunciar el pregó de Festes de la Cinta 2023 | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
09 d'agost del 2023
Actualitzat a les 14:25h
L'activista cultural i músic tortosí XavierBertomeu serà el pregoner de les festesmajors de Tortosa, en honor a la Mare de Déu de la Cinta. L'alcalde de Tortosa, JordiJordan, ha confiat en Bertomeu com a pregoner per la seua trajectòria professional vinculada a la música precisament enguany que s'ha celebrat el 30èaniversari de la MostradeJazz i que es commemorarà el 20è aniversari del Festival Ebre Terra de Vent. "La festa sempre ha estat vinculada a la música i estem molt satisfets que l'impulsor de la Mostra de Jazz i de l'Ebre Terra de Vent haja acceptat ser el pregoner de la Cinta 2023", ha dit Jordan.
 
L'acte del pregó de les Festes de la Cinta, la proclamació de la reina, Ainara Bel Aguayo (representant de l'associació Libèl·lules dels Estels); la reina infantil, Ona Curto Forcada (representant de l'associació de veïns Pintor Casanova de Remolins) i les pubilles i pubilletes tindrà lloc el dissabte 26d'agost, la setmana abans de l'inici de les festes, al parc municipal.
 
D'altra banda, l'alcalde de Tortosa ha anunciat també que entregarà la Bandera de la Ciutat a les colles de correfoc de Tortosa perquè en siguen els portadors durant l'Ofrena de Flors i Fruits, un dels actes més solemnes de les festes, amb motiu de la celebració del 40 aniversari del Correfoc de Tortosa.
 
Finalment, l'Ajuntament de Tortosa està ultimant els detalls del programa de festes, que tindran lloc del 30 d'agost al 4 de setembre.