Tortosa serà la seu de la segona Trobada d'Scooteristes l'últim cap de setmana de setembre

L'Ajuntament de Tortosa i l'Associació d'Scooteristes Catalans firmen un conveni de col·laboració per fer possible la trobada els dies 23 i 24 de setembre

Presentació de la Trobada d'Scooteristes de Catalunya a Tortosa
Presentació de la Trobada d'Scooteristes de Catalunya a Tortosa | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
08 d'agost del 2023
Actualitzat a les 9:39h
L'AjuntamentdeTortosa i l'Associaciód'"Scooteristes" Catalans han firmat avui un conveni de col·laboració per a l'organització de la Trobada d'Scooteristes deCatalunya, un esdeveniment que tindrà lloc a Tortosa els dies 23 i 24 de setembre. Esta serà la segona trobada que organitza l'entitat amb l'objectiu d'enfortir els lligams entre els clubs ja existents i fomentar la descoberta del territori.

"Volem aplegar la major representació d'amants de l'escúter i preservar les motos clàssiques", ha explicat el representant de l'entitat EnricNogué. Les inscripcions ja són obertes i, de moment, hi ha unes 90 persones inscrites procedents de tot Catalunya, el País Valencià i el sud França.

Per la seua banda, l'alcalde de Tortosa, JordiJordan, ha destacat la voluntat de l'Ajuntament de donar suport i coordinar esforços en tots aquells sectors i entitats compromesos en la promoció de la ciutat. "Amants de les motos clàssiques descobriran Tortosa, però també el conjunt de les Terres de l'Ebre, un territori que recordem està declarat Reserva de la Biosfera", ha dit Jordan.