Prop de 200 persones utilitzen el Reciclamòbil d'Amposta els primers tres mesos de funcionament

Les càpsules de cafè, les bateries i piles i els aparells electrònics, els residus més dipositats

A la imatge, la deixalleria mòbil itinerant.
A la imatge, la deixalleria mòbil itinerant. | Cedida
Redacció
26 de juliol del 2023
Actualitzat a les 20:55h
El 17 d’abril va entrar en funcionament el Reciclamòbil, la deixalleria mòbil itinerant on es poden portar els residus de mida petita i mitjana que no s’han de llençar als contenidors. Tres mesos després, prop d’unes 200 persones s’han acostat a este equipament per dipositar-hi algun dels residus permesos. "Analitzant les dades de persones usuàries, hem vist com cada mes s’han incrementat els nombre de persones que utilitzen el servei", explica la regidora d’Acció Climàtica i Medi Rural, Núria Marco.

Els tres residus que més diposita la gent són les càpsules de cafè, les bateries i piles i els aparells electrònics petits. Al Reciclamòbil també es poden llençar bombetes i fluorescents, vidre pla, estris de cuina metàl·lics, material de ceràmica i material plàstic.

El Reciclamòbil està operatiu els dilluns a la plaça de la Mancomunitat, els dimecres al pàrquing del carrer Madrid, davant de l’Institut Montsià i els dijous al carrer Amèrica, davant del pati de l’escola Miquel Granell. El seu horari és de 10h a 17h.