Irene Negre: «Omplim les urnes per defensar Catalunya i les nostres comarques»

La candidata de Junts ha votat a les dotze del migdia a L’Aldea

La candidata ebrenca de Junts al Congrés ha votat este migdia a L'Aldea
La candidata ebrenca de Junts al Congrés ha votat este migdia a L'Aldea | Cedida
Aguaita.cat
23 de juliol del 2023
Actualitzat a les 17:59h
La número2 de la llista de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, IreneNegre, ha votat a les 12 del migdia a L’Aldea i ha fet una crida els ciutadans “a omplir les urnes per defensar Catalunya i les nostres comarques”. 

“Que tothom gaudeixi d’aquest calorós diumenge de juliol, però també demano que la gent compleixi amb el seu dret a vot”, ha assenyalat la candidata ebrenca a la sortida del col·legi electoral. A parer seu, “aprofitar el dia d'avui no implica desaprofitar l’oportunitat de tothom per dir-hi la seva. Que ningú deixi que els altres decideixin en nom seu”.

En este sentit, Negre ha remarcat que “la ciutadania que ha de ser conscient que la decisió d’un dia marcarà els pròxims quatre anys i el futur del país, de les nostres comarques i de la democràcia”.

Així mateix, ha agraït la feina de les persones que conformen les meses electorals, dels apoderats i interventors que supervisen tot el procés de votació i dels treballadors públics que fan possible que tot el dispositiu electoral funcioni amb absoluta normalitat.