El calero Norbert Callau fitxa com a preparador físic dels juvenils del Barça

L'exjugador de la Cala i diversos clubs del territori torna a Catalunya després de tres temporades a l’AEK Larnaka de Xipre

Norbert Callau.
Norbert Callau. | La Cala RTV
Redacció
18 de juliol del 2023
Actualitzat a les 18:39h
El calero Norbert Callau ha fitxat pel Futbol Club Barcelona com a preparador físic dels equips juvenils, segons ha informat La Cala RTV. D'esta manera, l'exjugador de la Cala i diversos clubs del territori torna a Catalunya després de dixar l’AEK Larnaka de Xipre, club de la primera divisió xipriota al qual ha estat lligat durant tres temporades com a preparador físic i coordinador de diverses àrees. De fet Callau ha desestimat l'oferta de continuar a Xipre tot i l'exitosa temporada que ha signat l'AEK Larnaka, disputant la Champions League, l'Europa League i la Conference. 

Segons informa La Cala RTV, Callau està previst que s’incorpore en breu a l’staff de preparació física dels dos equips juvenils de l’entitat blaugrana, el juvenil A de divisió d’honor i el juvenil B de categoria Nacional.

El calero havia estat també sota la disciplina de la Rapitenca i de l’Ascó, i va fitxar pel Nàstic de Tarragona com a preparador físic del juvenil divisió d’honor la temporada 2018-2019. La temporada següent la 2029-2020 va passar a la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic a 3a divisió i d’allà va fer el salt al futbol professional la temporada 2020-2021 de la mà de l’AEK Larnaka de la 1a divisió Xipriota.