Un dels acusats d'agressions a Santa Bàrbara trenca l'ordre d'allunyament i torna al municipi

Ha estat de nou detingut i passarà a disposició judicial, ja que les dos víctimes li demanen pena de presó

Un dels moments on els Mossos d'Esquadra intervenen en els aldarulls produïts per la baralla a l'exterior de la plaça de bous de Santa Bàrbara
Un dels moments on els Mossos d'Esquadra intervenen en els aldarulls produïts per la baralla a l'exterior de la plaça de bous de Santa Bàrbara | Arxiu
Aguaita.cat
13 de juliol del 2023
Actualitzat a les 23:33h
Tal com avança l'emissora local de Santa Bàrbara, "La Plana Ràdio" l'advocada de l'acusació particular ha informat que un dels detinguts per amenaces i pertorbació de l'ordre públic durant la baralla produïda als voltants de la plaça de bous del municipi, s'ha saltat les mesures cautelars d'allunyament i ha entrat a SantaBàrbara. Este fet ha ocasionat que siga de nou detingut. 

L'acusat a vulnerat les precaucions d'entrada a la ciutat i ha estat, de nou, detingut per la policia. Demà compareixerà al jutjat.

En les properes hores s'espera que l'acusat passe al Jutjat i que aplique la pena corresponent, ja que les dos víctimes demanaran pena de presó provisional.

Segons han informat fonts policials, un veí de la població ha donat l'avís de la seua presència al poble. En el moment que els agents s'han personat per detenir-lo, l'home, de 34 anys, es trobava assegut en un banc i no ha oposat resistència. Està previst que passe novament a disposició judicial este divendres. Dimarts, la jutgessa d'Amposta va ordenar que ell i l'altre detingut per amenaces, de 26 anys, no s'acostessen al municipi, ni a les víctimes ni intentessen comunicar-s'hi.

Tots dos, residents al poble i amb nombrosos antecedents policials, estan investigats pels suposats delictes d'amenaces i alteració de l'ordre públic pendents de judici penal. Haurien amenaçat dos joves del municipi amb armes blanques durant la tarda d'actes taurins de les festes majors.