L’Ajuntament de l'Aldea invertix 8000 € al Pavelló d’Esports

Es realitzen les millores perquè el Club de Bàsquet l’Aldea puga practicar este esport en unes instal·lacions adequades

Millores al Pavelló Esportiu de L'Aldea
Millores al Pavelló Esportiu de L'Aldea | Ajuntament de l'Aldea
Aguaita.cat
10 de juliol del 2023
Actualitzat a la 13:09h
L’Ajuntamentdel’Aldea ha realitzat una inversió de 8000 euros al Pavellóded’Esports, perquè el ClubdeBàsquetl’Aldea puga practicar l’esport amb unes condicions òptimes que ofereix el pavelló d’Esports.
 
JosepFranch regidor d’Acció Esportiva: “ Davant la consolidació i l’ascens del club de bàsquet l’Aldea fundat l’any passat, la regidoria d’Acció Esportiva ha portat a cap una sèrie d’actuacions de millora a les instal·lacions esportives municipals, per tal de condicionar i millorar espais per la pràctica esportiva del bàsquet”.
 
La regidoria d’Acció Esportiva ha adquirit 2 noves cistelles regulables, que podran ser utilitzades tant per categories infantils, com superiors i la pista de bàsquet també ha estat pintada i marcada al Pavelló d’Esports perquè es puguin celebrar partits oficials, que es complementaran amb el servei de bar i tots els serveis que ja disposa el Pavelló.
 
Estes accions de millora s’emmarquen dins la línia d’ajuts a les entitats esportives de la població, per fer que el teixit esportiu aldeà continue creixent dia a dia.