Francesc Barbero, actual alcalde de Flix, presidirà el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Esquerra Republicana de Catalunya i el Partit dels Socialistes, han fet públic la distribució de les diferents àrees i responsabilitats de l'ens públic

 Francesc Barbero serà el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre
Francesc Barbero serà el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre | Cedida
Aguaita.cat
06 de juliol del 2023
Actualitzat a les 12:38h
Després de formalitzar l’acord de Govern del ConsellComarcal de laRiberad'Ebre, els grups d’Esquerra Republicana de Catalunya i el Partit dels Socialistes, han fet públic la distribució de les diferents àrees i responsabilitats.

FrancescBarbero, actual alcaldedeFlix, presidiràl'ens comarcal els quatre anys del mandat. EsquerraRepublicana tindrà també les vicepresidències segona, que ocuparà NúriaMorera, alcaldessa de Benissanet; tercera, cinquena i sisena. D’altra banda, el PSC n'ostentarà la primera i quarta, que ocuparan JosepJaimot, regidor d'Ascó i CarlosTrinchan, de Móra la Nova.

Pel que fa a les àrees de Govern, els republicans gestionaran Hisenda i TIC, Treball i Empresa, Turisme, Comerç i Producte local, Serveis Socials, Joventut i Drets Socials, Cultura i Esports, Medi Ambient i Transició Energètica. Els socialistes dirigiran les àrees de Promoció Econòmica, Consum i Habitatge.

Amb la mirada posada amb l'oportunitat que poden representar per a la comarca l'arribada del Fons de Transició Nuclear; el nou Govern de la Ribera d’Ebre començarà a caminar el 19 de juliol, amb la constitució dels nous consells comarcals.