La víctima mortal de l’accident de trànsit a Freginals és un jove d’Amposta

La conductora ha resultat ferida en estat crític i ha estat traslladada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

Redacció
02 de juliol del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 15:10h
Autopista AP-7 en direcció nord, al seu pas per Freginals.
Autopista AP-7 en direcció nord, al seu pas per Freginals. | Google maps

El passatger davanter d'un turisme ha mort este diumenge al matí en un accident de trànsit que ha tingut lloc a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Freginals, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Amb aquesta víctima, són 73 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El sinistre ha tingut lloc a l’altura del punt quilomètric 332 a Freginals, en sentit Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07:07 del matí. Per causes que encara s’estan investigant, el turisme ha patit una sortida de via i ha bolcat. A conseqüència d'això, el passatger davanter ha mort. És un jove de 23 anys, J.D.S.T., veí d’Amposta. La conductora ha resultat ferida en estat crític. 

Ràpidament, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració dels ocupants del turisme, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els serveis d'emergència han dut la ferida fins a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on ara roman ingressada.

Arxivat a