ERC La Ràpita pensa que la manca de suport de l'Ajuntament a l'Eufònic és una decisió política

El partit afirma que l'esdeveniment tenia partida consignada als pressupostos del 2023

Eufònic 2021
Eufònic 2021 | Cedides Eufònic i Aguaita.cat
Aguaita.cat
29 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:44h
EsquerraRepublicana de laRàpita (Montsià) ha lamentat la decisió de l'Ajuntament de nodonarsuport al festival Eufònic i l'ha atribuït a una raó "política, no econòmica". En este sentit els republicans consideren que l'equip de govern actual té "falta d'interès" per la proposta i l'acusen d'intentar emmascarar esta circumstància rere suposades dificultats econòmiques quan "el pressupost d'este any 2023 disposa de la partida econòmica necessària dins l'àrea de cultura". ERC afegeix que els comptes públics de l'AjuntamentdelaRàpita estan en un "mínim històric d'endeutament" -pròxim al 14%, segons la mateixa font- i que tots els pressupostos tenen "els corresponents informes favorables de la intervenció municipal".

"Fer aquestes afirmacions l'endemà d'aprovar gastar-se 162.000 euros en 3 dedicacions exclusives per al govern municipal i la contractació d'un càrrec de confiança treu tota credibilitat a les dificultats pressupostàries", asseguren els republicans en un comunicat.
 
Finalment ERClamenta la manca de suport del govern de PSC, Junts, LaRàpitaXXI i FuturLaRàpita a un esdeveniment cultural que recentment ha rebut el PremiNacionaldeCultura de la Generalitat, "i que col·loca la Ràpita com l'epicentre del festival d'arts sonores, visuals i digital-performatives de les Terres de l'Ebre".