Som(RIU) Fest tanca la primera edició posant en valor la cultura de les Terres de l'Ebre

Van ser vint-i-sis hores de programació cultural, artesania i parades a la Platja Fluvial i Bosc de Ribera d'Aldover

Primera edició del Festival Som(Riu)Fest a Aldover
Primera edició del Festival Som(Riu)Fest a Aldover | Cedida
Aguaita.cat
28 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:47h
El nou festival cultural de les Terres de l'Ebre, Som(Riu) Fest, va tancar la seua primera edició el passat 18 de juny a Aldoversuperant expectatives, tant d'assistència i participació
com d'assoliment d'objectius.
 
Es tracta del nou projecte produït per la CompanyiaSinergia que aglutina en un mateix temps i espai les dues vessants culturals: la popular i/o consolidada en la contemporània i/o emergent.
 
En total van ser vint-i-sishores de programació, espaigastronòmic i espaid'artesanies i paradistes de quilòmetre zero en un entorn idíl·lic i que enalteix el seu nom: la PlatjaFluvial i BoscdeRiberad'Aldover. L'objectiu principal era donar valor a la cultura de l'Ebre tot creant un debat intergeneracional.
 
Cal destacar les nombroses estrenes d'espectacles que es van poder gaudir, la participació activa a tots els tallers i el respecte cap a l'entorn per part de tots/es els/les assistents.
 
Este inici satisfactori permetrà construir uns fonaments sòlids per a la proposta i assegura un bon pronòstic de futur de cara a properes edicions. Alhora que posa en valor el segell de la culturaebrenca.