Oberta la convocatòria als Premis Remsa Memorial d’Innovació en Economia Circular i Ecodisseny Terres de l’Ebre

Els projectes es poden presentar fins el 29 de setembre

Presentació dels detalls de la primera convocatòria.
Presentació dels detalls de la primera convocatòria. | Cedida
Redacció
20 de juny del 2023
Actualitzat a les 20:57h
Fins el 29 de setembre, l’alumnat de Batxillerat, Cicles Formatius, Graus Universitaris i Màsters de qualsevol centre formatiu de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre que tinguen un projecte d’innovació en economia circular i ecodisseny poden presentar-se als Premis Remsa Memorial d’Innovació en Economia Circular i Ecodisseny, organitzats pel FabLab Terres de l’Ebre amb el patrocini de l’empresa Remsa Memorial. Així, ja està oberta la convocatòria d’aquest premi, dotat amb 1.500 euros de beca formativa per a despeses de matrícula i desplaçament.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyats pels regidors Núria Marco i Miquel Subirats, la directora del FabLab, Lala Escrivà i el responsable de Comunicació de Remsa, Dídac Tomàs, van presentar els detalls d’esta primera convocatòria. "Els premis volen crear sinergies entre els estudiants i el FabLab Terres de l’Ebre, a més d’avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030", assenyalava l’alcalde, qui també posava en valor el fet que a més compten amb la beca de Remsa, qui, a través de la seva Responsabilitat Social Corporativa aposta per afavorir este projecte.

Per la seua part, el responsable de Comunicació de Remsa destacava el fet que es tracta d’una beca que vol incentivar la innovació al territori i fer que les Terres de l’Ebre siguen un espai d’oportunitats.

La directora del FabLab explica els detalls de la convocatòria, que està estructurada en diferents fases. Fins el 29 de setembre es poden presentar els projectes, que passaran per una primera selecció. Els projectes que la passin, passaran a la segona fase que clourà amb la presentació final dels projectes davant del jurat el 24 de novembre al FabLab Terres de l’Ebre, a partir de la qual s’escollirà el guanyador.