Un grup d'operadors turístics europeus visiten la Via Verda de la Val de Zafan a les Terres de l'Ebre

Van recórrer les diferents estacions de la Via Verda de la Val de Zafan i els municipis de l'entorn; practicar el piragüisme pel riu Ebre i van descobrir el Delta de l'Ebre

Operadors turístics europeus a l'estació de la Via Verda de Benifallet
Operadors turístics europeus a l'estació de la Via Verda de Benifallet | Consell Comarcal del Baix Ebre
Aguaita.cat
20 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:25h
Un grup d'operadorsturísticsalemanys i italians, especialitzats en turismedenatura, cicloturisme i senderisme, visiten esta setmana el CamíNaturalViaVerdadelaValdeZafan. Concretament, s'han desplaçat al BaixEbre dues agències procedents d'Alemanya i tres d'Itàlia, que des d'ahir i fins diumenge descobriran els actiusturístics de les Terresdel'Ebre.

La visita ha estat organitzada per Turespaña, la FundaciódeFerrocarrilsEspanyols (que promou el programa de Vies Verdes), els consellscomarcalsdelBaixEbre i la TerraAlta i el PatronatdeTurismedelaDiputació. El programa inclou la visita a les diferentsestacions de la ViaVerda de la Val de Zafan i els municipisdel'entorn; la pràctica del piragüisme pel riuEbre i la descoberta del Deltadel'Ebre. L'objectiu d'rsta visita és que els operadors internacionals coneguen de primera mà l'experiència del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan i el promocionen.

Durant el 2022 el Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan va registrar un total de 412.781usuaris, amb una mitjanadiària de 1.131usuaris, al tram del BaixEbre. A més de la Via Verda de la Val de Zafan, el Consell Comarcal del Baix Ebre també gestiona i fa el manteniment de la ViaVerdadelCarriletdelaCava, que s'ampliaràfins al pontpenjantd'Amposta, a través del plad'espaisnaturals de la ReservadelaBiosfera de les Terresdel'Ebre.