Tortosa manté els preus de les entrades de la temporada de tardor a l'auditori Felip Pedrell

Les entrades individuals aniran de 15 a 25 €, en funció de l'obra, i es podrà adquirir un abonament per a quatre espectacles, amb un 30% de descompte

Exterior de l'auditori Felip Pedrell, a Tortosa.
Exterior de l'auditori Felip Pedrell, a Tortosa. | ACN
Redacció
12 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:48h
El teatre auditori Felip Pedrell ja treballa en la nova temporada estable de tardor i hivern, que s'allargarà entre els mesos de setembre i desembre. Com és habitual, comptarà amb obres de qualitat, amb artistes coneguts del panorama català i amb directors de renom, tot i que el nom de les obres es donaran a conèixer més endavant. El que sí que ja s'ha definit seran els preus de les entrades que permetran veure estos espectacles, que està previst que queden aprovats al ple extraordinari previst per a este dilluns a la tarda, que correspon al ple del juny.

Les entrades oscil·laran entre els 15 euros i els 25 euros, en funció de cada obra. A més, els preus també inclouen la resta d'espectacles que acull habitualment la temporada estable, com ara el circ, la música o la dansa, així com el teatre infantil, disciplines que comptaran amb preus més reduïts. És el cas, també, del festival Artèria, que comptarà amb preus entre 5 i 10 euros.

A banda de poder adquirir els bitllets per a cadascun dels espectacles principals, també s'oferirà l'abonament A4, que donarà accés a les quatre obres principals. En este cas, comptarà amb un preu de 56 euros, fet que representarà un estalvi del 30% sobre el valor de les entrades si s'adquirixen de manera separada. També es mantenen els preus de 6 euros per a les persones menors de 25 anys amb l'objectiu de facilitar l'accés a la cultura, així com els descomptes per altres motius, com el 30% als titulars del Carnet Jove, grups a partir de 16 persones, membres de la Banda Municipal de Música, alumnat de les escoles municipals de teatre i de música, així com els actors i actrius dels grups de la Coordinadora de Teatre Amateur del Baix Ebre. Els majors de 65 anys, persones en situació d'atur, titulars del carnet de famílies nombroses o monoparentals, socis del TR3SC o grups d'entre 8 i 15 persones es podran beneficiar del 20% de descompte. Finalment, els titulars del Carnet de la Xarxa Pública de Biblioteques tindran un 10% de descompte sobre el preu de les entrades.