Nomen Foods ha estat reconeguda com una de les millors empreses per treballar a Espanya

Actualment comercialitzen quatre marques d'alimentació: Nomen, Segadors del Delta, Bayo i Far de Buda

Reconeixement a l'empresa ebrenca Nomen Foods
Reconeixement a l'empresa ebrenca Nomen Foods | Nomen Foods
Aguaita.cat
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:11h
Nomen Foods ha estat reconeguda com una de les millors empreses per treballar a Espanya. Este reconeixement prové de la consultora independent Great Place to Work que treballa en l'àmbit de la gestió de persones , tant a nivell nacional com internacional. Amb una puntuació de 94 sobre 100 com a "lloc excel·lent per treballar", Nomen Foods està entre les empreses més ben valorades d'Espanya pels seus propis treballadors (la mitjana dels Best Places to Work és de 90).
 
Entre els aspectes més valorats de l'empresa destaquen l'orgull de pertinença, la confiança dels empleats en la direcció i les polítiques en gestió de persones. Este reconeixement, un dels més prestigiosos a nivell internacional, avala un model de negoci basat en la confiança dels empleats en la direcció i les polítiques en gestió de persones. També avala un model de negoci basat en el lideratge en innovació, qualitat i compromís amb el medi ambient i el progrés de la societat. Nomen Foods també sobresurt en altres aspectes com la imparcialitat, percebuda com equitat, absència de favoritismes i tracte just i també en l'aspecte de la bona relació entre companys i el treball col·laboratiu.

Els orígens de l'empresa es remunten al 1860, quan la cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre va crear la llavor del que avui dia és una de les més grans cooperatives arrosseres d'Espanya. Amb 1.000 productors i una capacitat de producció anual de 125.200 MT, comercialitzem quatre marques d'alimentació i begudes al voltant del món: Nomen, Segadors del Delta, Bayo i Far de Buda.