Mescla tanca amb rècord d’assistència i de participació amb més de 67.000 degustacions venudes

DeltaFira i Mescla han comptat amb més de 50 estands, la presència d’empreses del sector turístic i amb la participació de cuiners amb Estrella Michelin i cuiners locals

Assistents a la Fira Gastronòmica Mescla de Deltebre
Assistents a la Fira Gastronòmica Mescla de Deltebre | Ajuntament de Deltebre
Aguaita.cat
22 de maig del 2023
DeltaFira i Mescla han superat totes les expectatives d’este cap de setmana. Una edició on s’han venut més de 67.000degustacions, a falta del recompte final, i que deixa enrere les 27.000 degustacions venudes l’any 2022. La consolidació de la nova ubicació, vora al riu Ebre, i les diferents activitats i música programades durant aquest cap de setmana han estat claus per a entendre l’èxit d’una mostra que, any rere any, creix amb assistència i participació.

En el marc de la cloenda, l’alcaldedeDeltebre, LluísSoler, ha detallat que “estem davant d’unes xifres que són històriques i que mostren com, amb treball, esforç, i perseverança, Deltebre és imparable i podem fer possible allò que semblava impossible”. Soler ha recordat i realçat com a obra de Govern la recuperació de la DeltaFira, i la creació i l’impuls de Mescla per a projectar el bo i millor de Deltebre i del Delta de l’Ebre, i ha subratllat que “actualment la nostra és una fira de referència del territori, però també de país”.

En el marc de la cloenda, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “estem davant d’unes xifres que són històriques i que mostren com, amb treball, esforç, i perseverança, Deltebre és imparable i podem fer possible allò que semblava impossible”. Soler ha recordat i realçat com a obra de Govern la recuperació de la DeltaFira, i la creació i l’impuls de Mescla per a projectar el bo i millor de Deltebre i del Delta de l’Ebre, i ha subratllat que “actualment la nostra és una fira de referència del territori, però també de país”.
 
DeltaFira i Mescla ham comptat amb més de 50estands, la presència d’empresesdelsectorturístic i amb la participació de cuiners amb EstrellaMichelin, i cuiners locals amb projecció. Més enllà de les demostracionsdecuina, i de la segona nit de tapes, cada nit s’ha amenitzat amb música. Este diumenge, per exemple, la fira s’ha clos amb l’actuació de JoanRovira, prèvia demostració de cuina dels germansTorres i de RafelMuria.

En el moment de finalitzar el discurs, Soler ha assegurat que “ens posarem a programar i a treballar una futura edició de Mescla que ha de donar continuïtat al seu exponencial creixement i també ha de permetre donar cabuda a més estands, més activitats i més música”. Cal recordar que DeltaFira i Mescla s’organitzen en el marc de la celebració de la segregació de Deltebre. Finalment, Soler ha agraït a tota la gent que amb el seu treball i dedicació fa possible la celebració de DeltaFira i de Mescla.