Junts per Tortosa presenta als agents econòmics les propostes per impulsar l’economia en els propers anys

Meritxell Roigé ha destacat la reducció de l’atur a la ciutat, amb el nombre més baix d’aturats dels últims 15 anys

La reunió d'este matí entre membres de la candidatura i de la Cambra de Comerç.
La reunió d'este matí entre membres de la candidatura i de la Cambra de Comerç. | Cedida
Redacció
04 de maig del 2023
Actualitzat el 08 de maig a les 14:37h
Junts per Tortosa ha mantingut este matí una trobada amb agents econòmics de la ciutat per presentar-los les diferents propostes per impulsar l’economia durant els propers anys. L’alcaldable, Meritxell Roigé, juntament amb una representació de la candidatura de Junts per Tortosa s’ha reunit amb el president i membres del comitè executiu de la Cambra de Comerç. Es tracta de la primera sessió d’un seguit de trobades que té previst fer la formació municipalista durant els propers dies amb associacions empresarials de la ciutat, com l’AECE i ADEDE, la Federació Comercial i de Serveis Tortosa Més i els sindicats de la ciutat.

eritxell Roigé ha destacat “l’estreta col·laboració entre l’equip de govern i les entitats durant els últims anys” i ha explicat que “amb estes reunions volem parlar de futur i explicar-los les nostres propostes per a seguir fent avançar Tortosa”. A més a més, ha destacat tota la gestió feta durant els darrers anys, que ha comportat l’impuls en la generació de llocs de treball i disposar de les condicions idònies per tal de captar i impulsar l’activat empresarial i comercial a la ciutat.

Roigé també s’ha referit a les dades d’atur, tancant el mes d’abril amb una davallada del6,5% respecte el mes passat, una dada que millora de manera notable la reducció mitjana a Catalunya, que se situa en un 2,7%. “Este mes d'abril hi ha 116 aturats menys que al març i 220 menys que a l'abril del 2022, la millor dada dels darrers 15 anys”, ha apuntat l'alcaldessa, que ha reiterat la voluntat de “continuar treballant per fer possible la creació d'ocupació, generant més oportunitats al municipi”.