L'aldeana Laura Baiges és la darrera expulsada de MasterChef 11

La jove de l'Aldea ha acabat este dilluns el seu pas pel talent culinari

Laura Baiges durant un dels veredictes del jurat en el qual es jugava l'expulsió
Laura Baiges durant un dels veredictes del jurat en el qual es jugava l'expulsió | RTV1
Aguaita.cat
03 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:33h
La prova d'eliminació d'este dilluns va acabar amb l'expulsió de la concursant aldeana Laura Baiges. El programa va ser dels més emotius de 'MasterChef 11'.
 
La primera prova de la nit va consistir en els clàssics relleus, dels quals van sortir perdedors David, Ana, Laura, Camí, Merce i Jotha. Un d'ells seria el nou expulsat i es van mesurar abans en un cuinat en el qual Laura, per exemple, es va atrevir amb un ceviche. No obstant, el cuinat li va donar bastants problemes. D'una banda, la bossa de buit se li va rebentar i va perdre temps mentre netejava la màquina. Per un altre, en el moment del tast el jurat es va adonar que no era un ceviche el que havia preparat, ja que no era de Mèxic. Laura, confosa, va indicar que realment era un aguachile. “Cap dels dos, però seria més cap a ceviche, tal vegada”, va corregir el xef Roberto Ruiz.
 
 
Després d'això, Laura va ser la nova eliminada de 'MasterChef 11', que va acostant-se a la seua final, encara que abans va aconseguir una última oportunitat per a mantindre el seu lloc en el concurs. Per això, el programa tenia preparada una prova en la qual Laura havia d'enfrontar-se als últims davantals negres del càsting.
 
Claudia, Laura i Albert havien de fer un sope del xef convidat. De nou, Laura va caminar perduda i no va poder destacar sobre la resta, per la qual cosa Claudia es va convertir en nova integrant de 'MasterChef 11' i l'expulsió de Laura es va fer realitat. “No li ha donat sort el que li he donat”, va expressar Álex sobre un amulet que li havia entregat. I és que l'estudiant de cuina i la dissenyadora web ebrenca han establert un bonic lligam dins al programa. I és que Laura ha destacat pel seu bon cuinar, on s'hi notava l'experiència als fogons del restaurant de la seua mare i pel bon tarannà amb els seus companys.
 
Així acaba doncs, el pas de Laura per les cuines del talent culinari MasterChef, una oportunitat que de ben segur obrirà moltes portes a la jove que treballa amb la seua mare regentant el Restaurant El Racó Santa Llúcia al Perelló.