La Ràpita organitza una Escola de Salut i Benestar per a majors de 60 anys

Es facilitaran coneixements bàsics sobre salut, alimentació, activitat física, benestar emocional i estimulació cognitiva

Imatge d'arxiu d'una parella passejant.
Imatge d'arxiu d'una parella passejant. | Bernat Cedó
Redacció
27 d'abril del 2023
Actualitzat a les 19:34h
El CAP de la Ràpita, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita, impulsa l’Escola de Salut i Benestar per a persones majors de 60 anys. Este projecte que s’engega esdevé un espai de participació ciutadana i d'acció comunitària que té l’objectiu d'aconseguir un envelliment actiu i saludable, fomentant la corresponsabilitat en la cura de la salut.

Les sessions es duran a terme en dimecres de les 10 a les 11.30 hores al Casal Municipal del Jubilat. La primera tindrà lloc el 3 maig i la darrera el 14 de juny. En total, s’impartiran set sessions i cadascuna d’elles abastarà una temàtica: el benestar emocional; els recursos dels Serveis Socials i Salut; la memòria; la seguretat; malalties cardiovasculars i la diabetis; l’activitat física i la salut; i l’alimentació saludable i la higiene bucodental.  

La creadora del projecte i psicòloga referent de Benestar Emocional del CAP La Ràpita - Alcanar, Cynthia Del Pino, agraïx el suport de totes les persones i administracions que s’han implicat i detalla que “en estes sessions es facilitaran coneixements bàsics sobre salut, alimentació, activitat física, benestar emocional, estimulació cognitiva i espai, que seran de molta utilitat per a les persones a què es dirigix el programa”.

Per la seua banda, la regidora de Salut, Oona Tomàs, posa en relleu la iniciativa que ha tirat endavant el CAP de la Ràpita i assegura que “serà de molta utilitat per a les persones que assisteixin, les quals han de tenir clar que en estes trobades tenen l’oportunitat de rebre assessorament professional sobre aspectes clau de la seua salut”. 

Les persones interessades a assistir als tallers s’han d’inscriure prèviament al Casal Municipal del Jubilat o a la Casa del Mar, o també ho poden fer el mateix dimecres al Casal Municipal del Jubilat.