Localitzat el boletaire perdut al Port

Redacció
17 de setembre del 2014
Actualitzat a les 17:55h
A les 13.42 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un boletaire perdut a la zona del refugi del Montcaro (el Port). La persona perduda hauria sortit cap a les 8.30 hores del matí i després no ha acudit al punt de trobada on havia quedat amb la resta del grup a les 10.00 h. En la recerca hi han treballat dos vehicles lleugers, un helicòpter i un gos del Grup Caní de Recerca (GCR). També hi han participat efectius del cos d’Agents Rurals.

Pocs minuts abans de les 18, els Bombers han informat que el boletaire ha estat localitzat "sa i estalvi" al barranc de Regatxol. L'ha localitzat un particular.

Justament avui, els Bombers també estan treballant en una altra recerca a les valls de Valira. Es tracta d’una dona de 71 anys que havia sortit a buscar bolets amb el seu marit a la Farrera dels Llops. L’home, que és qui ha passat avís als cossos d’emergència, li ha perdut el rastre als volts de les 11.0 0h aproximadament. Els Bombers treballen en la recerca des de les 15.14 hores amb 7 dotacions terrestres, 1 helicòpter i 2 gossos del GCR.