La Junta Electoral desestima la denúncia pels correus d'alcaldia i ERC Tortosa afirma que recorrerà

Junts per Tortosa defensa que complix "escrupolosament" la normativa electoral

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, durant l'acte de presentació de la candidatura de Junts per Tortosa
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, durant l'acte de presentació de la candidatura de Junts per Tortosa | Junts per Tortosa
Aguaita.cat
20 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:09h
La JuntaElectoral de Zona ha desestimat la denúnciad'ERCTortosa sobre el presumpte incompliment de la normativa electoral amb uns correus electrònics enviats per l'alcaldia per convidar entitats a un acte electoral de partit. La Junta considera provat el fet, però no hi veu "intencionalitat política "perquè no es demana directament el vot". Els serveis jurídics dels republicans ja treballen per presentar un recurs, per al qual es dona 24 hores de termini i que resoldrà la Junta Electoral provincial de Tarragona. Per a JuntsperTortosa, la resolució "demostra que complix escrupolosament els criteris que marca la normativa electoral" i que "els fets denunciats no constitueixen cap infracció".

En la resolució la Junta Electoral de zona recorda que la Junta Electoral Central permet fer difusió als candidats fer difusió dels actes electorals de la candidatura "per qualsevol mitjà".
 
Junts per Tortosa demana a la resta de formacions que la campanya electoral es faci "amb respecte i joc net" i "centrant l'atenció en els projectes que tenen per a Tortosa".