Esquerra Tortosa denuncia Meritxell Roigé per ús partidista dels recursos públics

ERC Tortosa denuncia a la Junta Electoral que Junts per Tortosa usi el correu d'alcaldia per convidar a acte electorals

Xavier Faura mostra la denuncia que ERC Tortosa ha presentat a la Junta Electoral
Xavier Faura mostra la denuncia que ERC Tortosa ha presentat a la Junta Electoral | ERC Tortosa
Aguaita.cat
20 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:41h
El candidatd'EsquerraRepublicana a l'alcaldia de Tortosa, XavierFaura, ha explicat avui la denúnciapresentada a la JuntaElectoral contra l'alcaldessadeTortosa, Meritxell Roigé, per fer un ús partidista dels recursos públics. Dilluns 17 d'abril, en període electoral, l'alcaldessa va enviar a les diferents entitats i associacions del municipi un correu electrònic des del domini de l'Ajuntament i amb la firma d'alcaldessa, convidant-los a la presentació de la seua candidatura a les pròximes eleccions municipals. Un fet que ha alterat la neutralitat institucional i que està prohibit segons la llei de Règim Electoral.

"Hem presentat una denúncia a la Junta Electoral de Zona de Tortosa perquè no és admissible que l'alcaldessa utilitze l'Ajuntament com si fos la seua propietat privada, la seua finca particular. L'Ajuntament és dels tortosins i les tortosines, no de Junts per Tortosa", ha assenyalat Faura.

A més, l'alcaldable republicà ha titllat de 'cínica' a Roigé, que esta setmana ha reclamat una campanya transparent i joc net a la resta de formacions polítiques. "Ja n'hi ha prou d'aquest cinisme, l'alcaldessa reclama una campanya neta quan el primer acte que convoca ho fa incomplint tota la normativa electoral", ha dit Faura.

Esquerra Tortosa exigeix acabar amb estes pràctiques a aquells que fa setze anys que governen Tortosa i reivindica una campanya neta que garantisca la neutralitat institucional de l'Ajuntament.