El PSC de Benifallet reclama una assemblea pública on el govern informe de les finances municipals

Els socialistes titllen de «crítica» la situació econòmica de l’Ajuntament, amb un deute «d’uns 2.200 euros per habitant»

Redacció
17 de setembre del 2014
El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Benifallet ha entrat una moció amb vista al pròxim ple ordinari instant el govern d’ERC a informar en una assemblea pública de l’estat de les finances del municipi. El portaveu del grup, Antonio Llésera, ha explicat que la petició arriba després que els socialistes hagen preguntat en diverses ocasions sobre l’estat real de les finances de l’Ajuntament “sense massa èxit” i davant les “preocupants informacions” que el situen com un dels pobles més endeutats de la província. “Segons les dades de què disposem, el deute del nostre Ajuntament podria situar-se al voltant dels més d’1.500.000 euros, fet que representaria una ràtio de repartiment ciutadà que s’aproxima als 2.200 euros per habitant”, ha explicat el portaveu socialista. A més, Llésera, s’ha referit al fet que segons la publicació Cinco Días, l'Ajuntament de Benifallet ocupa el lloc número 131 del rànquing de municipis més endeutats d’Espanya, d’un total de 8.116 poblacions.

Llésera ha lamentat que s’haja arribat a esta situació tan crítica i insistix en la necessitat que el govern explique als veïns i veïnes quin és l’estat real de les finances. “Veiem inexcusable este acte de transparència econòmica per part de l’equip de govern”, ha puntualitzat.