El punt de recàrrega elèctric de l'Ajuntament d'Alcanar ja està en funcionament

Els carregadors del port de les Cases i l'avinguda Catalunya, s'emmarquen dintre de l'estratègia de desenvolupament sostenible del municipi.

Nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics a Alcanar
Nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics a Alcanar | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita.cat
12 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:53h
L'Ajuntament d'Alcanar ha instal•lat un punt de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics. Es tracta del model INGETEAM EdRR 1 amb potència de 55 kW i amb presses per a dos vehicles, situat a l'avinguda Catalunya, just davant del mercat municipal i l'auditori municipal.

La posada en marxa dels carregadors del port de les Cases i l'avinguda Catalunya, s'emmarca dintre de l'estratègia de desenvolupament sostenible del municipi.

"Amb aquesta nova instal·lació fem un pas per millorar la sostenibilitat del municipi i reduir les emissions de carboni a l'atmosfera", explica Joan Roig, alcalde d'Alcanar. A més, la instal·lació del punt de recàrrega està vinculada a la inauguració i la programació estable del nou Teatre Auditori José Antonio Valls d'Alcanar.

El carregador funciona a través d'EVcharge, un programari de gestió intel•ligent. Aquesta plataforma SaaS de maquinari neutre està 100% especialitzada en energia i mobilitat elèctrica, basada en l'experiència i la innovació en el sector.

Les persones que vulguen utilitzar el punt de recàrrega han de descarregar-se l'aplicació EVcharge i seguir les instruccions per carregar el seu vehicle elèctric. Els propers mesos les càrregues seran gratuïtes per fomentar-ne l'ús.

Si es necessita més ajuda, es pot accedir al web: http://evcharge.net
 

Instruccions de recàrrega de vehicles elèctrics Foto: Ajuntament d'Alcanar