Esquerra Republicana denuncia la situació de «deixadesa» del complex esportiu de Deltebre

El portaveu d’ERC a Deltebre Joan Alginet i la regidora Laura Fabra
El portaveu d’ERC a Deltebre Joan Alginet i la regidora Laura Fabra | Cedida
Aguaita.cat
30 de març del 2023
Actualitzat a la 13:30h
El portaveu d’ERC Joan Alginet i la regidora Laura Fabra han comparegut davant dels mitjans per expressar la preocupació creixent dels usuaris del Complex Esportiu Municipal per la “deixadesa de les instal·lacions i per la falta de transparència del govern municipal amb relació a la gestió d’aquesta instal·lació”. Els republicans han afirmat estar profundament preocupats arran del passat ple ordinari, on el portaveu republicà Joan Alginet, va llegir una carta d’una usuària del complex que va denunciar tot un seguit de mancances, d’atenció als i les usuàries i una falta evident d’inversió i manteniment per part del govern de Lluís Soler. El govern municipal d’Enlairem Deltebre, en lloc d’assumir la responsabilitat del contingut de la demanda que va fer arribar la usuària es va limitar a afirmar que “el Complex Esportiu de Deltebre era per alguns una pedra a la sabata”.

El portaveu republicà ha afirmat que “les declaracions del regidor responsable del centre són totalment desafortunades, ja que amb aquesta afirmació entenem les queixes argumentades dels usuaris i la deixadesa de les instal·lacions”. Alginet ha afirmat que “el govern de Lluís Soler no escolta als usuaris del Complex. L’únic objectiu que van tenir va ser obrir les instal·lacions i no n’hi ha prou amb això, el Complex ha de ser una instal·lació viva, un servei viu on els professionals que estan, dia a dia, deixen el millor de si, perquè funcioni al màxim rendiment”.

El portaveu i candidat d’ERC ha afirmat que el seu equip aposta per aquestes instal·lacions i perquè Deltebre sigui un municipi de referència reconegut en l’àmbit de l’esport i de les seues instal·lacions. “Em comprometo a dotar el Complex Esportiu dels materials que manquen a les instal·lacions, de fet en pocs dies presentarem la nostra proposta esportiva i on prioritzarem aquestes instal·lacions davant la deixadesa d’Enlairem Deltebre” ha expressat Alginet. Proposta, que està treballant ja Aleix Franch, el candidat d’ERC que dirigirà l’àrea d’Esports en cas que els republicans guanyin les eleccions municipals.
 
ERC ha insistit en la falta de transparència del govern d’Enlairem. “Portem mesos i mesos demanant els números del Complex, i no ens els donen. Volem saber quin registre de queixes hi ha i volem tenir accés a totes les aportacions que han fet arribar els i les usuàries del centre” ha sentenciat Alginet. ERC demanarà també informació sobre l’estalvi que s’ha produït gràcies a les plaques fotovoltaiques i els criteris tècnics que han portat a realitzar canvis a les sales de fitness i les inversions que s’han realitzat durant l’últim any.