L’Aldea presentarà recurs a la denúncia d’entitats animalistes per un correbou a l’agost

L’Ajuntament sosté que “cap animal ha sofert cap dany, som curosos i respectuosos amb la festa i amb les directrius establertes”

Bous a la plaça, a l'Aldea.
Bous a la plaça, a l'Aldea. | Cedida
Redacció
15 de març del 2023
Actualitzat a les 18:09h
L’Ajuntament de l’Aldea recorrerà la denúncia que van presentar entitats animalistes contra un correbou que es va celebra a la localitat el passat 18 d’agost. Segons un comunicat que ha fet públic el Consistori este dimecres, no compartix ni subscriu els motius de la denúncia, per la qual cosa avança que “emparats tant en els serveis jurídics de l'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les TTEE com en l'informe de l'expert taurí, recorrerem als tribunals esta denúncia, que només busca desprestigiar les festes de L'Aldea i la festa dels bous". L’Ajuntament sosté que “cap animal ha sofert cap dany, som curosos i respectuosos amb la festa i amb les directrius establertes”.

Amb el comunicat, l’Ajuntament de l’Aldea respon públicament a l’obertura d’un expedient sancionador per part del Consell de Jocs i Espectacles de la Generalitat per incomplir la normativa en un correbous, segons han informat AnimaNaturalis i CAS International.