L’artista de Riba-roja d’Ebre Albert Bonet guanya el Premi d’Art de Tokio

Ha estat escollit com a millor artista entre participants d'arreu del món a la fira Tokyo Tower Art Fair

L'artista Albert Bonet és natural de Riba-roja d'Ebre.
L'artista Albert Bonet és natural de Riba-roja d'Ebre. | Cedida
Redacció
13 de març del 2023
Actualitzat a les 21:23h
L’artista multidisciplinar Albert Bonet,natural de Riba-roja d’Ebre (1996) ha estat mereixedor del premi al millor artista del certamen Premi d’Art de Tokio, un premi internacional anual que forma part el programa de la fira Tokyo Tower Art Fair. El guardó es va donar a conèixer en la cerimònia que va tenir lloc este dissabte i que va distingir els guanyadors entre artistes contemporanis emergents i consolidats de tot el món.

Albert Bonet expresava a les xarxes socials la seua alegria pel guardó amb este missatge: “No tinc paraules per descriure esta bogeria. Rebre este premi a Tòquio envoltat dels meus amics és de les millors sensacions que he viscut” i agraïa el suport rebut: “Gràcies a totes les persones que segui i doneu suport al meu treball dia a dia. Seguiré creixent en este camí que sembla impossible però que amb moltíssim esforç i mica a mica va agafant forma”.
 


El premi rebut reconeix el seu talent, la seua creativitat i la innovació que mostra a les seues obres, caracteritzades per una crítica social ácida inspirada en el seu entorn més proper. A traves de la interpretació del món que l’envolta, este jove artista mostra una maduresa conteptual i tècnica que interfeix en el seu treball jugant amb temàtiques pop i amb un estil marcadament realista.

Tot això és el que ha pogut valor el jurat per escollir-lo entre l’acurada selecció d’artistes que han exposat en la Semana d’Art de Tòquio, una fira d'art anual punt de trobada per a galeristes, col·leccionistes, artistes i públic interessat en l'art.

El Premi té com a objectiu descobrir talents, amateurs o professionals, independentment de l'edat i la nacionalitat. Cada premiat és seleccionat en funció de les seues contribucions a la fira d'art i d’esta manera es dona suport a la carrera dels artistes participants.

Guanyador també del Premi Internacional de Pintura en la categoría de Realismo a la Fira Internacional d’ara de Barcelona, s’ha formar artísticamente a la Barcelona Academy of Art. També va ser selecciónate al Concurs d’Art Jove de DKV, on se’l va guardonar ambos una mención d’honor a la Universidad Politècnica de València (2015).