L'Ajuntament d'Amposta habilitarà un aparcament per a una vintena d'autocaravanes a l'espai firal

La presència de 200 caravanes a la ciutat durant la Festa de l'Arròs i la Carxofa ha impulsat la iniciativa

Espai Firal on s'ubicarà un aparcament pilot per autocaravanes a Amposta
Espai Firal on s'ubicarà un aparcament pilot per autocaravanes a Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita
10 de març del 2023
L'Ajuntament d'Amposta habilitarà un aparcament d'autocaravanes a l'espai firal 1 d'Octubre amb una vintena de places. Segons el govern municipal, es tracta d'una prova pilot impulsada després que unes 200 autocaravanes visitessin la ciutat el cap de setmana del 25 i 26 de febrer amb motiu de la Festa de l'Arròs i la Carxofa. Per habilitar l'espai, s'han instal·lat punts de recàrrega elèctrica així com zona de neteja i buidat d'aigües grises -les provinents de la dutxa i la pica de la cuina-. Queda pendent l'obra per a la neteja i buidat d'aigües brutes, així com la senyalització de l'espai, previstes durant les pròximes setmanes. La delimitació de l'espai s'ha fet amb la col·laboració d'usuaris locals d'autocaravanes.

"Després de veure el desenvolupament de la Fira de Mostres al desembre i l’arribada de les caravanes en motiu de la Festa de l’Arròs i la Carxofa, hem anat delimitant l’espai de tota la zona on s’ubicarà l’aparcament de les autocaravanes", assenyala l’alcalde d’Amposta, AdamTomàs, "una projecció que s’ha fet treballant també amb la col·laboració d’usuaris d’autocaravanes d’Amposta".
 
D’altra banda, un cop feta la distribució per a la ubicació de les Fires i també de la zona de les autocaravanes, es farà la plantació d’arbrat a l’espai, per fer-ho compatible amb tota l’activitat