La candidata de Junts per Roquetes i per la Ravaleta reivindica el paper de les dones en el municipi

Lídia Saura aposta pel Consell de dones per donar-los veu i fer que es sentin part activa de la vida diària de la ciutat

Lídia Saura reivindicant el paper de les dones en la vida política i social de Roquetes
Lídia Saura reivindicant el paper de les dones en la vida política i social de Roquetes | Cedida
Aguaita
08 de març del 2023
Actualitzat a les 12:43h
La candidata a l’alcaldia LídiaSaura de JuntsperRoquetes i laRavaleta ha desvetllat que aposta per un projecte municipal on les dones hi tinguen un paper rellevant en tots els àmbits.

Acompanyada de dos de les dones que formaran part de la llista que es presenta als comicis del 28 de maig: CarmeMonllaó, amb una llarga experiència i dona involucrada en la societat roquetera des de ben jove i GemmaSanromà, el fitxatge femení més jove que ja presenta una gran vocació de servei a la ciutat; ha explicat que portarà al programa electoral la creació d’un Consell de dones amb l’objectiu de donar veu a totes les ciutadanes de Roquetes i la Ravaleta i fer que les seves propostes siguin escoltades per satisfer les necessitats reals del col·lectiu.   
 
“ Per aconseguir la plena igualtat cal que les dones des de les més menudes fins les més grans tinguin veu i siguin part activa de la vida diària de la nostra ciutat, ja sigui realitzant activitats, prenent decisions o formant part d’algun organisme municipal”.  
 
Tanmateix ha informat que també es crearà el Consell de joves, un col·lectiu al que Junts per Roquetes i la Ravaleta consideren imprescindible i que no ha tingut l’atenció que es mereix per part del govern del municipi. 
 
Per últim Saura ha manifestat la il·lusió i respecte que li suposa la possibilitat d’esdevenir la nova i primera alcaldessa de Roquetes i de fer un pas més així cap a la igualtat.