«A Tortosa, pinten calvos», l'eslògan del PSC per interpel·lar als votants amb proximitat i humor

Una gran tanca a l'entrada a Tortosa per la C-12 anuncia al candidat del PSC a l'alcaldia de manera sorprenent

Tanca electoral del PSC a Tortosa
Tanca electoral del PSC a Tortosa | S.A.
Aguaita
08 de març de 2023
Actualitzat: 22 de març, 14:45h


La campanyadelPSC a Tortosa per donar a conèixer al seu nou candidat a l'alcaldia de Tortosa, VíctorGrau, no deixa indiferent.

"A Tortosa, pinten calvos" anuncia una tanca gegant a l'entrada de Tortosa, a la C-12, a l'altura del Poliesportiu Jordi Angelats de Tortosa.

I és que el nou candidat ja anunciava en una entrevista a l'Aguaita.cat que aviat hi hauria mobilitzacions, actes i alguna sorpresa que el donaria a conèixer del tot a la ciutadania. El lema juga a l'humor i la complicitat amb els votants. I és que un dels asos que Grau té a la màniga és la reivindicació d'una Tortosa afable, propera, assertiva i pel que s'intuïx una Tortosa amb un toc irònic i amb un pèl d'humor. El partit s'ha pres la llicència de manllevar del castellà la paraula "calvos" tal com col·loquialment s'utilitza a l'Ebre tot i ser un castellanisme.

Víctor Grau és el candidat socialista a l'alcaldia de Tortosa. Té trenta-dos anys i compagina la tasca docent i de coordinació a la URV i la UOC i com organitzador d'esdeveniments esportius.

Un dels objectius de Grau és construir "la Tortosa dels 50.000 habitants", perquè Tortosa siga una ciutat capdavantera. 'Tortosa ha de recuperar el lideratge del territori", afirma.

"Volem governar el dia a dia, per fer una Tortosa pròspera i de futur, digna per viure, de pobles i barris, per xalar, cuidant el potencial humà i amb una governabilitat innovadora", conclou.