Un nou ensorrament al nucli antic de Tortosa obliga a desallotjar dos famílies

Redacció
09 de setembre del 2014
Les obres que uns particulars estaven fent en un habitatge del barri del Rastre han provocat la caiguda parcial d’una paret mitgera, sense que s’hagen produït danys personals. Els fets han passat al número 5 del carrer del Mig, al barri del Rastre, quan a conseqüència dels treballs que una família estava fent al seu domicili han caigut uns 3 m2 de paret. La Policia Local i els Bombers han intervingut i han desallotjat a sis persones, de dos famílies diferents, que s’han reallotjat preventivament en cases de familiars.

L’arquitecte municipal també s’ha personat al lloc dels fets per fer una primera inspecció de l’afectació de l’estructura de l’habitatge. De moment, no consta que els responsables de l’obra haguessen sol·licitat la preceptiva llicència d’obres, "circumstància que es comprovarà en les immediates hores", segons ha explicat l'Ajuntament de Tortosa en una nota de premsa.

Es tracta d'un nou ensorrament al nucli antic de Tortosa just quan només fa tretze dies es va desplomar també part d'una casa deshabitada al carrer Felip Neri.

El regidor de barri, Joaquim del Pino, així com els regidors de Seguretat, Esther Vidal, i de Serveis, Domingo Tomàs, han visitat el lloc dels fets per conèixer de primera mà les afectacions d’este nou incident.