Avancen les obres d’arranjament de carrers de la Colònia Fàbrica de Flix

L’obra, amb una durada prevista de tres mesos, està sent executada per l’empresa Transcripi SL i té un cost de 444.394 euros

Barberó i Abelló, en el decurs de la visita a les obres.
Barberó i Abelló, en el decurs de la visita a les obres. | Cedida
Redacció
20 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:39h
L’alcalde de Flix, Francesc Barbero, i la regidora d’Entorn Urbà, Gemma Abelló, han visitat este dilluns les obres d’arranjament del carrer Ernst Scheef, costejades per l’empresa Ercros en compliment de l’acord d’adequació dels carrers de la Colònia Fàbrica abans que passen a ser públics. L’obra, amb una durada prevista de tres mesos, està sent executada per l’empresa Transcripi SL i té un cost de 444.394 euros.

Un cop acaba la Llei de Barris, l’Ajuntament de Flix va acordar amb Ercros, titular de part dels carrers i de totes les finques de la Colònia Fàbrica, continuar adequant els carrers del barri. L’empresa propietària es va comprometre en els propers anys acabar d’arranjar l’avinguda dels Xops i el carrer Ernst Scheef. L’Ajuntament de Flix, per la seua part, es va comprometre a fer-ho amb el carrer Francesc Ripoll i l’avinguda de Flix.

Barbero i Abelló han supervisat els treballs que s’hi estan duent a terme, ja que estes actuacions permetran segregar tots els serveis públics, com l’aigua, el clavegueram i l’electricitat que encara estan pendents de posar-se al dia. Es tracta d’unes actuacions costejades per Ercros que un cop finalitzades donaran lloc a uns carrers arranjats que passaran a ser públics en la línia de la resta carrers que l’Ajuntament ha anat assumint dins del projecte de Llei de Barris.