Trenta-un bars i restaurants participaran a la primera edició de A Tortosa de Tapes

Esta proposta gastronòmica tindrà lloc del 25 de setembre al 12 d'octubre

Redacció
03 de setembre del 2014
Actualitzat el 30 de novembre del 2016 a les 12:00h
La presentació ha tingut lloc al mig del riu Ebre.
La presentació ha tingut lloc al mig del riu Ebre.
La presentació ha tingut lloc al mig del riu Ebre.

Trenta-un establiments de restauració, cafeteries i bars de Tortosa participaran a la proposta A Tortosa de Tapes, que tindrà lloc entre el 25 de setembre i el 12 d’octubre a la ciutat, i que avui ha sigut presentada per la Cambra de Comerç de Tortosa, juntament amb les institucions col·laboradores, patrocinadors i els establiments participants, en un acte al mig de riu Ebre.

Cada establiment participa amb una tapa de la seua elaboració, feta amb productes autòctons com a principals ingredients. Les tapes, que han estat supervisades pel cuiner Fran López, guardonat amb una estrella Michelin, s’oferiran acompanyades d’una copa de vi o de cervesa, al preu de 2,5 euros. Així, els clients podran tastar fins a 31 tapes diferents durant les dos setmanes que dura la iniciativa.

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, ha destacat també l’activitat solidària vinculada, ja que “cada establiment participant posarà ha disposició de l’organització un total de 25 vals de tapes sense cost per lliurar al Banc de Sang i Teixits de Tortosa, per la campanya Dóna sang i vés-te’n de tapes.

Els establiments que hi participaran són, al Temple: Cap de Ball-Estació d’Autobusos, Germans Marin, restaurant El Parc, restaurant Lakinoa, restaurant Trinitat, Sidreria Amets; a Ferreries: Braseria 4 Camins, Germans Marin, hotel SB Corona Tortosa, Java’s Beer, La Iaia-Pa, Pastes i Més, La Taverna del Metre, restaurant Cocteleria Xapla, Tanins Vinoteca, Xampú Xampany, i al centre-Remolins: bar restaurant Cristal, bar restaurant L’Olivera, bar restaurant Renaixement, Bombó Cafè, cafeteriaLa Tertúlia, Germans Marin, La Torreta de Remolins, Lizarran, Los Banys, Manolitos, restaurant Matadero, restaurant Paiolet, Rosa dels Vins, Supersà Tast, The Chic Chef, The New Orleans Cofee and Tea.