L’Ajuntament de la Ràpita incorpora tres persones a la Brigada Municipal a través de la Diputació

El personal contractat assumix les tasques de neteja viària i manteniment d’equipaments i espais públics perquè la Ràpita estigui en bon estat

L'Ajuntament de la Ràpita ha incorporat tres persones a la brigada municipal
L'Ajuntament de la Ràpita ha incorporat tres persones a la brigada municipal | Cedida
Aguaita
13 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:06h
L’Ajuntament de la Ràpita ha contractat, durant sis mesos, trespersones que, des d’este mes, han passat a formar part de la BrigadaMunicipal a través d’una subvenció que atorga la DiputaciódeTarragona a partir del seu programa de ‘Foment de l’ocupació local del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès’. El personal contractat a jornada completa fins al juny, ha assumit tasques de neteja viària, així com de neteja i manteniment d’equipaments i espais públics perquè el municipi estigui en bon estat.
 
L’alcaldedelaRàpita, JosepCaparrós, argumenta que “aquestes incorporacions ens permetran potenciar i intensificar la neteja dels espais públics, a la vegada que conservar i mantenir la Ràpita de la millor manera”. Caparrós afegeix que “hem de combinar l’esforç dels recursos destinats per part de l’Ajuntament amb l’actitud cívica i responsable dels rapitencs i rapitenques per tenir la Ràpita que ens mereixem”.