Detingut per tindre un arsenal d'armes a casa i amenaçar parella i xiquet

El detingut, un ciutadà alemany de 72 anys, tenia armes curtes d’aire comprimit modificades per fer foc, una balinera, una arma de foc de 9 mil·límetres, matxets, punyals i 1.000 cartutxos de diferents calibres, entre d'altres.

Redacció
03 de setembre del 2014
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 27 d’agost a l’Ametlla de Mar un home de 72 anys, de nacionalitat alemanya i veí de l'urbanització de Calafat com a presumpte autor dels delictes d’amenaça i tinença il·lícita d’armes, segons informa avui el cos policial.

Els fets es remunten al 27 d’agost quan els Mossos d’Esquadra van un rebre avís de la Sala de Comandament que els informava que una dona demanava presència policial al seu domicili de Calafat, ja que ella i el seu fill estaven sent amenaçats de mort per l'actual parella.

Una patrulla de Mossos va desplaçar-se al lloc dels fets on va localitzar la víctima, que va manifestar-los que l’home els hauria intentat agredir-la amb un pal i que estava molt atemorida, atès que l’agressor tenia armes de foc a l’interior de la casa.

Un cop localitzat, els Mossos van detenir l’autor per un delicte d’amenaces.

El mateix dia de la detenció, els Mossos d’Esquadra van demanar a l’autoritat judicial una entrada i perquisició al domicili del detingut i van localitzar dos armes curtes d’aire comprimit, possiblement modificades per fer foc amb cartutxos del calibre 22, una 
arma llarga tipus balinera i una arma de foc real de 9 mil·límetres, matxets, punyals, 1.000 cartutxos de diferents calibres i defenses rígides i elèctriques.

Els Mossos d’Esquadra van intervenir el material descobert i van imputar l'home per un delicte de tinença il·lícita d’armes.

El detingut va passar a disposició policial el 28 d’agost al Jutjat d’Instrucció i Primera Instància núm. 2 de Tortosa i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.