Joan Rovira estrena l'any amb el vídeoclip del nou tema «És bonic que ens faci por»

El cantautor de Camarles l'ha presentat a les xarxes socials i empren una gira per presentar el nou disc arreu de Catalunya

Fotograma del videoclip ' És bonic que ens faci Por' la nova cançó de Joan Rovira
Fotograma del videoclip ' És bonic que ens faci Por' la nova cançó de Joan Rovira | Xarxes
Aguaita.cat
03 de gener del 2023
Actualitzat a les 14:27h
El cantautor camarlenc, JoanRovira ha començat el 2023 amb l'estrena del seu nouvideoclip " És bonic que ens faci por" del nou disc del qual encara no ha escollit títol, editat per la discoteca Saltelite K este any.

El vídeo ha estat gravat i dirigit per JordiMiró i Joanathan Rius ( Pinapli). Miró repetix ja que va dirigir anteriors vídeos com "Encara tenim temps" gravat al Parc Natural dels Ports, entre el Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta o "El meu Riu".

En esta ocasió el fotògraf ebrenc, JoanathanRius, molt popular a les xarxes sota el pseudònim de Pinapli ha dirigit junt amb Miró  l'audiovisual.

És bonic que ens faci por és un cant a la vida, a sentir encara que un tinga por a patir o equivocar-se, és un cant a l'amor siga el que siga, sota el prisma vitalista al qual Rovira ens té acostumats en els seus treballs. Com diu Joan Rovira cal sentir estima per la gent, per la natura, per un territori ara, ja que no hi ha dos vides i cal aprofitar aquesta.

Els concerts de presentació del disc s'inicien els proper 22 de març a Tortosa. De moment, els cinc primers que han estat confirmats són:

 22/04/2023 TORTOSA Auditori Felip Pedrell

29/04/2023 LLEIDA Café del Teatre

30/04/2023 TARRAGONA Sala Zero

06/05/2023 BARCELONA Luz de Gas

13/05/2023 GIRONA Sala Mirona

Us deixem amb un petit tast del disc, " Encara que ens faci Por".