El bar del Parc dels Xiribecs, a Amposta, surt a concurs públic

La licitació inclou l’enderrocament o aprofitament de l’actual edifici per a la construcció d’un nou bar i lavabos públics amb la seua explotació durant vint anys amb pròrroga de 5 anys

Pla general del Parc dels Xiribecs, a Amposta
Pla general del Parc dels Xiribecs, a Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita
30 de desembre del 2022
Actualitzat a les 16:33h
La Junta de Govern Local de dimecres 28 de desembre va aprovar traure a concurspúblicl’explotació del bar del ParcdelsXiribecs Amposta per un valor total de 135.000 euros. La licitació, que preveu l’enderrocament o aprofitament de l’actual edificació per a la construcció d’un nou bar-restaurant, i preveu una durada de contracte de 20 anys més una pròrroga de 5 anys amb un cànon de 450 euros mensuals. 

Així, la concessionària haurà d’assumir a càrrec seu les obres de l’edificació així com la construcció del bar- restaurant i els banys públics. Així, els interessats hauran de presentar un projecte bàsic que reculli de forma detallada la inversió a realitzar i que tindrà caràcter vinculant. Este projecte bàsic haurà de projectar un bar restaurant de mínim 200 metres quadrats, amb una edificació majoritàriament de tipus prefabricat i de fàcil desmuntatge i que guardi relació amb l’entorn immediat i les característiques ambientals de l’espai, valorant la sostenibilitat del sistema utilitzat. També haurà de tenir una terrassa de mínim 150 metres quadrats i banys públics. Estos hauran de tenir accés independent respecte l’activitat de bar restaurant i des de l’exterior. A més, eks banys hauran de permetre la instal·lació de canviador de nadons i hauran de ser accessibles.

La publicació d’esta licitació és el primer pas per poder tornar a obrir el bar del ParcdelsXiribecs després del llarg procés judicial que ha patit aquest espai pel pagament del subministrament de la llum.