Dos alumnes d'Ulldecona aconseguixen la beca Amancio Ortega per estudiar a l'estranger

Agus Juan-Camps Brunet i Pol Ferré Martin de l'Institut Manuel Sales i Ferré podran cursar primer de batxillerat en un centre dels Estats Units o Canadà

Aguaita.cat
29 de desembre del 2022
Actualitzat a les 15:18h
Dos alumnes de l'Institut Manuel Sales i Ferré rebran la beca Amancio Ortega  per estudiar a l'estranger
Dos alumnes de l'Institut Manuel Sales i Ferré rebran la beca Amancio Ortega per estudiar a l'estranger | Institut Manuel Sales i Ferré
Els alumnes de l'Institut Manuel SalesiFerré, d'Ulldecona, Agus Juan-Camps Brunet i Pol Ferré Martin, han aconseguit una beca de la FundacióAmancioOrtega que els permetrà cursar 1r de Batxillerat en un centre del Canadà o els Estats Units durant el pròxim curs 2023/24.

El Programa de Beques de la Fundació Amancio Ortega és un projecte que va nàixer l’any 2010 amb l’objectiu de donar suport a joves estudiants de 4t d’ESO per a estudiar 1r de Batxillerat al Canadà o els Estats Units. Des de llavors, hi han participat més de 3.500 estudiants, integrant-se en la cultura del país de destí i perfeccionant el seu domini de l’anglès. Per al curs 2023/24 s’han convocat 400 places repartides per tot l’Estat Espanyol i s’hi han presentat més de 10.000 aspirants.

Per tal d’afavorir una immersió completa, els becaris i becàries conviuen amb una família amfitriona i s’incorporen a centres educatius locals per adquirir nous coneixements i desenvolupar les seues habilitats personals i acadèmiques. La beca cobrix tots els serveis necessaris: viatge, taxes d’escolarització i matrícula en un institut públic, allotjament i manutenció en una família amfitriona, assegurança mèdica i d’accidents, convalidació de l’any acadèmic i suport continuat durant l’estada.

Amb ells ja són 3 els alumnes de l'institut d'Ulldecona que han aconseguit esta important beca d’estudis durant els últims anys.