Tortosa i Deltebre pugnen per portar Rosalía i tindre les millors festes de l'any electoral

La de Sant Esteve Sesrovires es troba gravant un videoclip a les Terres de l'Ebre

Rosalía a les platges del Delta de l'Ebre durant un descans de la gravació del nou videoclip
Rosalía a les platges del Delta de l'Ebre durant un descans de la gravació del nou videoclip | Xarxes
Aguaita.cat
28 de desembre del 2022
Actualitzat a les 14:03h
El que semblava una bona notícia, una projecció turística internacional per a les Terresdel'Ebre ha acabat enfrontant dos municipis ebrencs. Este dimarts arribava la famosa cantant Rosalía al territori, disposada a gravar el nou videoclip del seu darrer disc Motomami.
 
Després de ser captada per les càmeres de les televisions locals i l'objectiu de l'Aguaita a bord de LoSirgador a Tortosa i en una de les altres localitzacions del rodatge, una embarcació del RestaurantCasaNuri de Deltebre saltava la polèmica.
 
La cantant, acompanyada de la seua parella RauwAlejandro, col·laborador de la seua darrera cançó 'Vinealterreno', el segon temagravatíntegrament en català després de Milionària ha degustat un dels arrossos de Casa Nuri, canyuts i musclos i ha declarat als mitjans ebrencs: "feia molt de temps que no venia al Delta, una terra que porto a la sang". 
 

Rosalía i Rauw Alejandro en una de les embarcacions del Restaurant Casa Nuri, a Deltebre Foto: Xarxes
 

La cantant s'ha mostrat molt satisfeta dels resultats de la gravació que finalitza a bord d'una llanxa al FardelFangar. Rosalía ha declarat: "sempre he sentit lo Delta molt meu, ma iaia era del Barracot, el meu avi va baixar durant la temporada de la Sega i se'n va enamorar perdudament". "Allà on vaig repeteixo com un mantra: Lo Riu és Vida", "Estic molt implicada amb la vostra situació mediambiental i us ajudaré a fer campanya pels Sediments i pel que faça falta"
 

Final del rodatge a la Platja del Fangar, a punt d'arribar al Far Foto: Europa Press
 

No tot han estat bones intencions, el mànager estatunidenc de Rosalía ha vist l'interès que la jove estrella ha despertat a les Terresdel'Ebre i ha ofert la possibilitat d'un únicconcert de l'astre internacional este estiu al territori.
 
Entre els ajuntaments interessats dos s'han classificat i pugnen per tenir les millorsFestesMajors de l'any electoral: Deltebre i Tortosa.
 

Rosalía durant el Motomami Tour a Madrid Foto: Europa Press


LluísSoler ha ofert el RecinteFestiu i ha recordat que són ells qui més mouen l'estiu amb concerts com el de la Orejade VanGogh que va exhaurir localitats. 
 
Per la seua banda, MeritxellRoigé ha reivindicat la capitalitat de Tortosa i ha ofert a l'equip de Rosalía tota mena de facilitats per fer el concert en un marc arquitectònic i simbòlic únic: laPlaçadelaCatedral. "A més, oferim 'El Parador' per a què tot l'equip de la cantant puga pernoctar. "Crec que no podrà rebutjar l'oferta", ha sentenciat l'alcaldessa.
 
A pocs mesos de les eleccions i tot just iniciat l'hivern, la polèmica i la guerra freda ebrenca entre els dos municipis, està servida.