Creix l'oferta de menjar ràpid amb dos nous establiments a Amposta i Tortosa

El McDonald's d'Amposta ja funciona des de mitjans d'este més i s'espera que durant el 2023 s'inaugurarà un Burger King a Tortosa

McDonald's Amposta, situat a l'avinguda de la Ràpita
McDonald's Amposta, situat a l'avinguda de la Ràpita | Cedida per McDonald's
27 de desembre del 2022
Actualitzat el 28 de desembre a les 9:53h
McDonald's ha apostat una vegada més per les Terresdel'Ebre per a continuar la seua expansió al territori. Així, el 14 de desembre va inaugurar el seu primer restaurant a Amposta. El nou establiment està situat en l'avinguda de la Ràpita, 216, i és l'establiment número 16 de la companyia a la demarcació de Tarragona i el segon a les Terres de l'Ebre.
 
El nou restaurant va rebre la visita de l'alcalde del municipi, AdamTomàsRoiget qui va destacar: "Que òbriguen nous negocis a la nostra ciutat és sempre una bona notícia. I ho és no sols per la creació de noves ocupacions que representa, sinó també per la capacitat d'atracció de persones de fora de la nostra ciutat que visitaran Amposta per a anar a McDonald's i que compraran també en els seus comerços".
 
L'establiment compta amb una superfície de 340 metres quadrats distribuïts en saló i terrassa, ofereix capacitat per a 113 i 98 places respectivament. Esta obertura donarà un impuls a l'ocupació local amb la creació de 35 llocs de treball.
 
ManuelAlguacil, franquiciat del nou restaurant, assegura: "Tindre l'oportunitat de gestionar el primer restaurant de McDonald's a Amposta representa per a mi un desig fet realitat. Estic molt orgullós del meu equip i de totes les persones que ho han fet possible. Amb aquest nou i màgic espai, oferim la millor experiència McDonald's a tots aquells que ens trien, alhora que contribuïm a la creació de llocs de treball i al desenvolupament de la localitat".
 
ÀngelLuisCastillo, director de McDonald's al territori en destaca: "A McDonald's tenim el compromís de continuar creixent amb el nostre ambiciós pla d'expansió, a través d'una filosofia de treball que persegueix dur a terme un negoci sostenible i responsable. En este sentit, 2022 està sent un exemple del nostre suport a Catalunya, contribuint amb les nostres obertures a l'economia i a la creació de nous llocs de treball. Este restaurant és una mostra més d'això, un compromís que mantindrem també al llarg del 2023".
 

Inauguració de McDonald's Amposta Foto: Cedida
 

El nou restaurant compta amb quioscos digitals, servei a taula i l'espai McCafé. Disposa a més del servei de McAuto amb sistema "SidebySide", o el que és el mateix, la zona de presa de comandes se separa en dos carrils on es poden fer dues comandes alhora, augmentant d'esta manera la capacitat d'entrada de comandes.
 
L'oferta es completa també amb un PlayPlau, zona de jocs perquè els més menuts de la família es divertisquen durant la seua visita al restaurant, i dos punts de recàrrega per a cotxes elèctrics.
 

Interior del restaurant McDonald's a Amposta Foto: Cedida

 
Tot plegat, evidència la tendència cap a este tipus de restauració al territori amb dos McDonald's que ja són una realitat a Amposta i Tortosa i la propera obertura del Burger King a l'entrada de la capital del Baix Ebre.

L'empresa ja ha adquirit una parcel·la de 3.894 metres on es construiran 800 metres quadrats de local, repartits entre el restaurant, zona de terrassa i aparcaments. A la resta de la parcel·la s'hi podrien ubicar altres activitats, més endavant segons va avançar l'empresa durant el seu anunci d'implantació a Tortosa.

Es calcula la creació de 25 nous llocs de treball amb l'arribada de Burger King a les Terres de l'Ebre.

La llei de l'oferta i la demanda dibuixarà el futur que poden tenir este tipus de restaurants de menjar ràpid i comandes ipso-facto a les Terres de l'Ebre.