Més detinguts entre la Ràpita, Tortosa i Figueres en relació amb un desembarcament d’haixix als Alfacs

Tres detinguts i dos identificats més entre la Ràpita, Tortosa i Figueres en relació amb un desembarcament d’haixix als Alfacs

La unitat marítima dels Mossos d'Esquadra amb base a l'Ametlla de Mar s'encarrega de tasques de prevenció des de les Cases d'Alcanar fins a Altafulla.
La unitat marítima dels Mossos d'Esquadra amb base a l'Ametlla de Mar s'encarrega de tasques de prevenció des de les Cases d'Alcanar fins a Altafulla. | ACN
Aguaita.cat
21 de desembre del 2022
Actualitzat a la 13:29h
Els Mossos d’Esquadra han detingut este dimarts tres persones, a la Ràpita, Tortosa i Figueres, totes de nacionalitat española, i n’han identificat dos més, per la seua presumpta relació amb un desembarcament d’haixix que van aconseguir interceptar el passat mes d’octubre quan entrava a una platja entre la Ràpita i Alcanar.

L’àrea d’Investigació Criminal dels Mossos (AIC) ha dut a terme des d’aleshores una llarga investigación, incloent escoltes telefòniques, fins relacionar estes cinc persones, que a més serien els líders de la trama, que se sumen als quatre detinguts que van enxampar ara fa dos mesos. Ahir dimarts, segons ha avançat el diari El Caso i han confirmat fonts policials a l’Aguaita.cat, a les cinc de la matinada, unitats d’intervenció dels Mossos van fer entrades i escorcolls a tres domicilis i van detindre les tres persones. 

Als escorcolls també van trobar 2,5 kilos d’ahiaixix i van intervindre 30.000 euros en efectiu, entre altres objectes claus per a la investigació, que ha trascendit tot i estar sota secret de sumari. Dos individus més identificats están en recerca i captura.