Un deliciós anunci de roba infantil a Flix es convertix en tot un fenomen com a himne reivindicatiu

La cançó "Som nens de Poble" té més de 14.000 mil reproduccions amb només cinc dies i reivindica els valors de viure la infantesa al poble

Fotograma del videoclip
Fotograma del videoclip | Lupini & Ratini
Aguaita.cat
21 de desembre del 2022
Actualitzat a les 12:03h
"Som nens de poble i hem vingut jugar", així diu la cançó amb aires electrònics interpretada per un grup de xiquets i xiquetes de Flix que està convertint-se en un fenomen a tot Catalunya. Amb només cinc dies porta més de 14.000 visualitzacions a YouTube i arreu de Catalunya el ressò del missatge del que havia de ser només un anunci de roba està pegant fort.

La botiga de roba local "FinsalaLluna" regentada per ClàudiaBotello va pensar a fer un anunci per promocionar la roba de la seua botiga. Va demanar ajuda a la seua amiga LídiaBeltri que juntament amb JordiLlop i Serrano formen la productora audiovisual Lupini&Ratini amb seu a Flix.

La cançó és un homenatge als infants que viuen en els pobles i que tenen la sort de poder jugar als carrers. A través de la lletra es reivindiquen els valors de la comunitat i els avantatges de no viure en una gran ciutat on ningú es coneix. Les estrofes de la cançó ho diuen ben clar:

"Aquí som els reis. Aquí manem doble. Et deu estranyar, perquè a la ciutat a tot arreu sobres. Aquí tothom compta".

"Cada dia, una aventura, cada casa, algun amic. Ser nen de poble ho fa tot més guai. Créixer és més divertit".

"Les aventures es pausen quan mos criden a sopar. Casa meua comença al cartell de la població".

"Som nens de poble i hem vingut a jugar."

Els xiquets i xiquetes de Flix han esdevingut un fenomen sense esperar-ho i la Clàudia i la seua botiga local, de roba per als més menuts han superat amb escreix l'objectiu de donar-se a conèixer al poble, el seu himne sona a tot Catalunya.