Els xefs ebrencs participen en la subhasta gastronòmica a favor dels nens ucraïnesos refugiats

Hi participen Jeroni Castell (Les Moles), Fran López (Villa Retiro), Vicent Guimerà (Antic Molí), Albert Guzmán (Albert Guzmán)

Jeroni Castell és el xef del restaurant Les Moles
Jeroni Castell és el xef del restaurant Les Moles | Arxiu
Aguaita.cat
14 de desembre del 2022
Actualitzat a les 2:10h
Carlos Sánchez, CEO de l'empresa My VIP Experience, juntament amb el Sr. Oleksandr Dzoma Cònsol d'Ucraïna al Consolat General d'Ucraïna a Barcelona, han unit forces per recaptardiners per cobrir les necessitats més bàsiques dels nensucraïnesosrefugiats, per proveir des de aliments i roba fins que passen un Nadal el més feliç possibles, tot i estar lluny del seu país i de les seues famílies.
 
Carlos Sánchez: “La solidaritat no està renyida amb l'amor a la bona vida sinó tot al contrari, qui estima viure bé no pot suportar la idea que un nen visqui malament, copejat per la guerra, la gana i el fred, sense fer res per intentar posar-hi remei”.
 
Oleksandr Dzoma: “Volem agrair al Sr. Carlos Sánchez que dediqui el seu temps i recursos per ajudar mitjançant aquesta subhasta gastronòmica solidària als nens ucraïnesos refugiats en aquest país, que per desgràcia cada dia són més i tenen més necessitats”
 
Per esta noble causa My VIP Experience ha organitzat una originalíssima subhastad'experiènciesgastronòmiques a favor dels petits refugiats ucraïnesos.
 
Els diners es recaptaran mitjançant una pàgina web que estarà en línia a partir de les 00:00 hores dia 6 de desembre fins el dia 22 de desembre a les 21:00 hores. 
https://www.myvipexperience.com/es/ayuda-ni%C3%B1os-ucranianos/

 
El sistema de recaptació serà mitjançant licitacions. Els productes a subhastar han estat donats desinteressadament per xefs, cellerers, hotelers, restauradors…les donacions són experiències exclusives, productes de sèries limitades, anyades antigues, objectes personals de valor incalculable, escapades inoblidables… Ja comptem amb 24 meravelloses donacions, sumant entre elles ni més ni menys que: 14 estrelles Michelin i 19 Soles Repsol, entre altres guardons gastronòmics. Com, per exemple:
 
Una experiènciaexclusiva per a 2persones al CenadordeAmós (3 estrelles Michelin, una estrella Michelin verda i 3 Soles Repsol) de la mà del xefJesúsSánchez guardonat fa uns quants dies amb el PremiNacionaldeGastronomia al MillorCapdeCuina2022.
 
Molts restaurants, amb estrella o sense, i cellers de reconegut prestigi de la demarcació de Tarragona i Terres de l'Ebre ja s'han unit a esta iniciativa, oferint experiències exclusives de la mà dels seus xefs i/o propietaris com, per exemple:
 
Arnau Bosch (Can Bosch), JeroniCastell (Les Moles), FranLópez (Villa Retiro), VicentGuimerà (Antic Molí), AlbertGuzmán (Albert Guzmán), Mater Terrrae (Terra Dominicata), Marc Pi (Restaurant Amics), Telm Costa (Tem); Verónica Herrero (Racó d'Irunya), Guillem Pastrana (Clos de l'obac), Xavi Buil i Gine (Buil & Giné), Marc Ripoll (Cal Batllet), Enric Vidri Torres (Rosa Maria Torres i Sangria la Petarda).
 
Els llibres dels GermansTorres signats i dedicats del seu puny i lletra; o una col·lecció de vins d'edició limitada i producció pròpia signada i dedicada per Mateu, Oriol i Eduard, els tres xefs dels restaurantsDisfrutariCompartir.
 
Carlos Sánchez: “Hem començat per demanar donacions a amics i coneguts per arrencar aquesta subhasta solidària. Estem convençuts que un cop fet el primer pas se sumaran moltes més cares conegudes del món de la gastronomia, la causa bé s'ho mereix”.
 
Els donants han posat el preu de sortida i a partir d’aquí s’inicia la licitació. Tots els diners que es recapten aniran directament del compte del guanyador o guanyadora de cada licitació a l'associació ucraïnesa Djerelo, que depèn directament del Consolat General d'Ucraïna a Barcelona.