Marta Montagut vol fer de Móra d’Ebre el centre de referència de la Ribera d’Ebre

Esquerra Republicana ha presentat a la professora Marta Montagut i Hernández com a candidata a l’alcaldia de Móra d’Ebre

La candidata a alcaldessa de Móra d'Ebre Marta Montagut acompanyada de Carme Forcadell i Norma Pujol
La candidata a alcaldessa de Móra d'Ebre Marta Montagut acompanyada de Carme Forcadell i Norma Pujol | Cedida
Aguaita
12 de desembre del 2022
Actualitzat a les 16:07h
EsquerraRepublicana ha presentat en un acte molt concorregut a la professora MartaMontagutiHernández com a candidata a l’alcaldia de Mórad’Ebre. Acompanyada de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la diputada i secretària General de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, Norma Pujol; Montagut ha mostrat la seua determinació per “transformar Móra d’Ebre  i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi”.

L’alcaldable ha destacat la importància de fomentar des de l’Ajuntament la participació ciutadana, la col·laboració amb les entitats i la implicació de tothom per impulsar projectes transversals que sumin i facin avançar Móra d’Ebre. Com per exemple la dinamització del Barri Vell. D’altra banda, també ha posat l’accent en la necessitat de fer de “Mora d’Ebre el centre de referència de la Ribera d’Ebre”.

Marta Montagut s’ha compromès a treballar perquè “els joves tornin a Móra d’Ebre i apostin per formar part del nostre futur, de manera que es puguin garantir feina”. Un fet que requereix, entre altres coses, posar les eines perquè es pugui facilitar l'accés a habitatge i generar eines i oportunitats per desenvolupar treballs a distància i a l’entorn més proper.

Un altre aspecte que vol potenciar Montagut des de l’ajuntament és la reivindicació de la “identitat morenca”. D’aquí que es proposi impulsar activitats intergeneracionals que ajudin a  transmetre aprenentatges i generar vincles de col·laboració; a més de fomentar un millor coneixement de la història i els paratges locals.

El programa que presentarà la candidatura republicana a les eleccions també tindrà com a fites destacades diferents actuacions i propostes que  ajudin a fer de Móra d’Ebre un municipi més just, més verd, més bonic, més educat i més viu.