Carícies, pop elegant i sensual de la mà del músic de Miravet, Èric Vinaixa 

Estrenem el darrer videoclip del músic ebrenc que forma part del seu darrer disc, 'La més bonica història', un dels millors discs de 2020 segons la crítica

Un dels fotogrames del nou videoclip d'Èric Vinaixa, Carícies
Un dels fotogrames del nou videoclip d'Èric Vinaixa, Carícies | Picap
Aguaita.cat
18 de novembre del 2022
CARÍCIES, és el nou videoclip del músic de Miravet, ÈricVinaixa. És un tema que forma part del seu anterior disc ‘La més bonica història’, i que s'estrena este divendres 18 de novembre. És un cant a la sensualitat, al desig, a la pell, a la complicitat, a la passió, al tot o res, en forma del pop més elegant al qual ens té acostumats.

Èric Vinaixa, cantant, músic, compositor i productor (Barcelona, 11 de juliol de 1977), fill de Miravet. Comença a estudiar música als 6 anys i, un any més tard, a tocar instruments, progressivament, en funció del moment que viu (acordió, bombardí, fiscorn baix, trombó de pistons, trombó de bares) fins a arribar als seus instruments principals, guitarra, piano i veu. Comença a escriure ben aviat, influït per la música que el fa despertar i que li marca el camí. A partir dels 15 anys entra a formar part en diferents bandes, escrivint el seu propi material com a part del repertori, i col·laborant en diversos projectes, tant en directe com a l’estudi.

L'any 2020, l'Èric Vinaixa ens va presentar el seu nou treball discogràfic 'La més bonica història', un sisè disc, el quart en solitari, carregat d'emocions i de veritat.

A 'La més bonica història', el músic evoluciona cap a una atmosfera més lluminosa i positiva, sense perdre per això la seva essència, que es basa en arranjaments preciosistes i unes lletres més humanistes que mai en aquest nouvingut. Així doncs, se'ns presenta amb una fusió del pop, el soul, el rock i la cançó d'autor com ben pocs saben fer.

Ara, després de culminar este treball que ja va veure la llum fa un temps, l’Èric Vinaixa presenta el videoclip de ‘Carícies’, tema que forma part del seu darrer àlbum ‘La més bonica història’. Segons la revista especialitzada Enderrock, “La més bonica història” es trobaria entre els millors discos de 2020.