Èxit de participació a les XI Jornades d’Infermeria de les Terres de l’Ebre

Aguaita.cat
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:50h
Les Jornades d'Infermeria van tenir lloc al Campus Terres de l’Ebre de la URV
Les Jornades d'Infermeria van tenir lloc al Campus Terres de l’Ebre de la URV | ICS EBRE
Ahir, 10 de novembre, es van celebrar les XIJornadesd’Infermeria de les Terresdel’Ebre amb un gran èxit de participació, tant d’assistència, com de treballs presentats.

Les Jornades estan organitzades per tots els proveïdors sanitaris del territori, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i el Campus Terres de l’Ebre de la URV. I es van presentar un total de 49 treballs científics i 3 projectes de recerca.

El primer premi a la comunicació oral format científic, dotat amb 200 €, el va rebre el treball que porta per títol “Reevaluación por parte de expertos en heridas de las lesiones cutáneas relacionadas con la dependencia desarrolladas en las unidades de hospitalización del Hospital de Tortosa Verge de la Cinta” del qual són autores: Mª Luisa Paniagua Asensio, Mayra Castro Ordoñez, Sónia Hidalgo Margalef, Tiare Fabuel Girona, Ana Palencia Sánchez i Aurora Domínguez Paniagua.

El projecte de recerca guanyador, dotat amb 300 euros, ha estat per al treball “Disseny i implementació d’un programa de prevenció de caigudes a la llar”, del qual són autores Elena Solà Miravete, Géssami Ravadà Fernández, Eva Mª Andreu Lucia, Emilia Fibla Reverté, Mª Carme Muntanyes Roig.
 

Maria Lluïsa Paniagua recull el primer premi a la comunicació oral format científic, dotat amb 200 € Foto: ICS EBRE